Kada se radi o ljubavnim pričama na estradi , najveći bum ove godine na samom početku napravila je Svetlana Ražnatović Ceca , sa vešću koja je sve šokirala , a to je upravo da ima devet godina mlađeg dečka Bogdana Srejovića.

Nakon što je ova vest izašla u javnost , Bogdan je brzinom munje postao glavna vest i zanimacija žitelja Srbije ,ali i šire i svih obožavaoca i obožavateljki lika i dela Cece Ražnatović. Vrlo brzo je zahvaljujući tome postao jedan od najpoželjnijih muškaraca. A ovih dana je na videlo isplivala i jedna od brojnih poruka koje Bogdan dobija od mnogih žena , ali i muškaraca. Ova devojka se predstavila kao Ivana i tvrdi da je zaljubljena u Cecinog dečka.

“Bogdane, ja moram da ti kažem da pišem sa lažnog profila . Ja sam Ivana, znam mnogo tvojih drugara i Sašu T. sa Banovog brda i tu ekipu. Znam da si sa Cecom, ona je dama i prelepa žena, ali kada bi mi odgovorio ja bih volela da budemo zajedno bar tajno, da niko ne zna.” -napisala je Ivana. U narednim porukama se jasno vidi da je njena želja da pod svaku cenu bude sa njim ili da se barem vidi sa njim nasamo.

“Znam da ti sada mnoge pišu.Evo ti moj broj 063 334…Volela bih da mi se javiš i da se vidimo u tvom restoranu kada Ceca ne dolazi. Ja nju mnogo volim, ali mislim da sam ja žena za tebe. Mi smo isto godište i imam ćerku. Odlično bismo se slagali. MOLIM TE JAVI MI SE.” navedeno je u poruci.

Ivana je objasnila medijima o čemu se radi , ona tvrdi da Bogdana poznaje odavno ali da se dugo nisu videli te da je tek iz medija saznala da je sada sa CEcom i to joj je slomilo srce, ali nije imala hrabrosti da ga odmah potraži lično. Smatra da je napravila dovoljan korak , te da će joj se javiti ukoliko bude želeo. Ona je na pladanj stavila sve i poručila je ” OSTAVI CECU I BUDI MOJ!”.

Kako je na sve reagovala Ceca , još uvek ne znamo , ali sudeći po tome da su ona i Bogdan i dalje skupa , Ivana baš i nije uspjela ostvariti svoj cilj.