U nastavku današnjeg članka donosimo vam jednu priču koja je mnoge šokirala. Poznato nam je da svakodnevno možemo da posvedočimo kako svetima iz sveta , tako i onima iz naše regije , a tiču se tragedija i zastrašujućih vesti. Sve je više kriminala , samoubistavaa , ali i ubistava , te je jasno da je poslednjiih godina porastao i procenat nasilja u porodicama.

Kao što ste mogli da zaključite po naslovu , donosimo vam jednu priču , a koja je se desila u Beogradu , na Zvezdari , ,tačnije kod sedme beogradske gimnazije , gde je devojka ,uznemirana i uplakana zaustavila policajce te ispičala šta joj je se desilo. Dakle , priča je išla na sledeći način. Ona je istakla da je se vraćala sa posla ,kada ju je nepoznato lice iz obližnjeg dvorišta iz šprice poprskalo sa nekom tečnošću koja ima veoma neprijatan miris, i to po njenoj lijevoj ruci, kao i po leđima. Ono što je zastrašujuće jeste da se ovo ponavlja poslednjih nekoliko meseci , te da nije prvi put.

Kako saznajemo policija je otišla u dvorište koje je spoemnula , te je pored ulaznih vrata pronaščla staklenu posudu u kojoj se nalazila neka bijela tečnost. Na tom istom mjestu su zatekli i jednoga muškarca, N. M. (25) koji je policiji pokazao špricu , iz kojeg je poprskao devojku ,  te je izjavio da je ta tečnost u stvari sjemena tečnost sperma, a to su preneli neki mediji u Srbiji. Razlog zašto to radi je to što je na društvenoj mreži tik-tok video “čelindž” koji mu je postao zanimljiv. U vezi ovoga bizarnog i bolesnog slučaja je obaviješten i dežurni tužilac.