Koliko puta ste neke od svojih omiljenih muzičkih ili glumačkih zvijezda vidjeli na naslovnicama nekih internet portala u jako neugodnim pozama, koji uopšte ne priliče njima kao ličnostima, ili se jednostavno ne priliči njihovim godinama? Međutim, njihov menadžment je odavno shvatio dobitnu formulu koja je došla sa zapada, a to je da ako pokažete malo svoje intime, eto vam klikova, i eto vam zarade. 

Ali istzo tako, sa pojavom moderne tehnologije imamo i onu opciju koja se zove foto šop, a koja je jako popularna pogotovo na Instagramu među poznatim osobama. Dara Bubamara i Jelna Karleuša su također jako puno profitirale sa ovim programom,  a kada vidite njihove fotke na ovoj društvenoj mreži, ne bude vam jasno kako neke žene koje imaju dvoje djece iza sebe, da imaju takvo tijelo i to u 40 plus?

Međutim, kada se vide neke njihove fotke iz stvarnoga života onda je svima jasno da imaju plaćene ljude koji se samo bave njihovim fotkama, gdje im je struk kao kod neke djevojke koja ima tek 19 godina. Mi danas govorimo o ženi koja je polako ušla u osmu deceniju života a to je lepa Lukić, koja nikada nije bila pobornik modernih tehnologija, a pogotovo ne Facebooka ni Instagrama. 

Međutim, prije par dana izašla je fotka i to jako lijepa foto montaža i to vjerovali ili ne, iz Plejboja, gdje vidimo namontiranu Lepinu glavu na tijelo nekog foto modela. Slika je toliko vjerodostojna da nas jednostavno zna prevariti, i kada se pogleda na prvu loptu, može se stvarno reći da je ovo Lepa Lukić. Vaša mišljenja?