Poznato je da je sada već vreme kada se odlučuje gde će se otići na godišnji odmor , međutim, s obzirom u kakvu ekonosmku situaciju upadamo s godinama , cene su jednostavno enormno skočile , pa je čak odmor u današnje vreme za mnoge postao pitanje luksuza. S obzirom da smo mi Balkanci , kod nas se uvek nađe viška koji dinar za te stvari. Postoje i oni koji dižu i pozajjmice i kredite kako bi se na sedam dana ” iparili ” negde.

Naime, statistika pokazuje da Srbi u poslednjih nekoliko godiina jako puno letuju u Grčko, a od kako je korona zatvorila granice , Neum je postao česta destinacija jer je to bilo jedino odredište gde vam PCR test nije trebao. Upravo , a kao što ste mogli da zaključite po naslovu , mi vam danas donosimo jedno rešenje , a koje je u neposrednoj blizni , a reč je o mestu koje je dobilo naziv ” mala Bugarska “. Na iznenađenje mnogih reč je o Rumuiji , a koja poseduje takve cene , kakve nisu prisutne na primorjima poslednjih 15 godina. Mislimo na cene, koje faktički stoje u mestu, tako da faktički sve veći broj ljudi odlazi tamo na more.

“Mamaja i Konstanca su bolja mesta od Budve sto puta. Mamaja ima žičaru, akva park i još dosta stvari. Stari hoteli su renovirani, a cene hrane i stvari su kao kod nas” – kaže Milica Prodanović. Jedina mana je da ni jedna agencija i dalje ne surađuje sa njjima , pa se za se morate sami snaći.