Kako smo dobili mogućnost da vidimo svijet na dlanu, a sve upotrebom modernih tehnologija, u svakom mogućem trenutku možemo da vidimo šta se na primjer prije 5 minuta desilo u Venecueli. Internet portali i društvene mreže naprosto se trkaju ko će imati bolju i ekskluzivniju vijest. Sve je to normalno, jer od klikova se naprosto živi. 

Mi tako danas govorimo o jednom kučanskom aparatu koji ima svako od nas, a to je kao što možete da vidite bojler, bez kojeg jedan život i sama porodica ne bi bili mogući. Mnogo je legendi o bojleru, a najčešća je ona, da se ne smijete kupati dok je upaljen. Da li je to istina ili samo jedan narosni mit, ostavićemo stručnjacima da sami prosude. 

Bojler je jako jednostavan uređaj, koji radi na principu grijača koji zagrije vodu, i na taj način imate ugodno tuširanje. Kada se pokvari, to je znak da trebate kupiti novi osigurač i to je sve. Mi danas tako donosimo jedan slučaj koji se nedavno desio u Nišu, gdje je jedan čovjek, krenuo sam da zamjeni osigurač, ali kada je otvorio dno od poklopca, zateklo ga je kao što vidite veliko iznenađenje. 

Iz bojlera je krenula da izlazi smeđa tvar, koja je ličila na piljevinu, a to je u stvari bio grijač pomješan sa plastikom koji je u stvari pregorio. Slika je izazvala jako veliku pažnju u Srbiji, a realno ovo se nikome do sada nije desilo. Jeste li vi imali sličan problem?