Ovaj pun Mjesec se dešava na trećem stepenu Jarca, a sam Mjesec u JArcu je pomalo hladan, ne pokazuje emocije, skeptičan je i krut.

Ovo je duša koja je ostala negdje zaleđena. Ovaj pun Mjesec neće biti takav zbog toga što pravi lijep odnos sa Jupiterom.

On će uticati na polje karijere, poslovnih odnosa, ljubavno partnerskih i porodičnih isto tako. Malo teže će ovaj pun Mjesec osjetiti Ovnovno, Jarčevi, Rakovi kao i Vage. A kako će se pun Mjesec u Jarcu odraziti na znakove horoskopa?

Ovan
Vama pun Mjesec u Jarcu aktivira polje karijere, pa ćete imati lijepu komunikaciju u kolektivu, ali postoji mogućnost nezadovoljstva i to sve zbog novca. Isto tako, postoji mogućnost rasprave u krugu porodice.

Bik
Vama pun Mjesec u Jarcu otkriva dvije suprtnosti, i to jedni Bikovi će imati potrebu da se osame, a da uđu duboko u svoje misli i podsvjest dok će drugi imati potrebu za avanturom.

Blizanci
Vama se aktivira osmo polje koje je natalno polje Škoprpije. Samim tim aktivira vam se ruđi novac, se ks, transformacija i završetak nekog siklusa, odnosno početak novog. Sa partnerom je bitno da ostvarite lijep ljubavni odnos koji je bizaran na vašim čistim emocijama.

Rak
Vam pun Mjesec aktivira sedmo polje partnera i javnog nastupa. Željni ste pažnje i ljubavi, uspjeha u karijeri ili priznavanje vašeg truda od strane nadređenih. Samo polako, nema potrebe za trčanjem, sve dolazi do vas samo sačekajte da prođe ovaj pun Mjesec.

Lav
Vama se aktivira polje posla i zdravlja, tako da će mnogi Lavovi sada naći posao, a oni koji su u radnom odnosu dobijaju priznanje od nadređenih i bolju poziciju.

Ostatak čitajte OVDJE.