Ne mogu baš svi da se bave javnom scenom. Tu se kako znamo zarade jako dobre pare, ali ako se nepravilno ulažu onda se izgube, i to neke osobe sa javne scene dovede do bankrota, da gubitka svega što posjeduju, ili do toga da se jednostavno sami zapitaju gdje su te pare potrošene?

Jedno je sigurno, kada imamo jako puno para, imamo i jako puno prijatelja, međutim kako nestaje i para, tada polako nestaje i prijatelji, i samo tada možemo vidjeti ko su oni pravi. Da se danas vratimo u 80 i 90 godinu, u vrijeme kada je narodna muzika bila na vrhuncu svoje slave, kako muzika tako i pjevači te vrste. Što se tiče izdavanja bilo je puno manje nego danas, ali je bilo puno više kvalitetnije, kvalitet je bio vrhunski, a ako uzmemo u obzir današnje vrijeme sve je više golotinje, scena seksa i kvanitet je više aktivan.

Dok je samih pjesama koje su dobre puno manje. U prošlo vrijeme se znalo da kada se najavi ploča i njeno izdavanje da će da bude jako popularno i kvalitetno. Danas su još uvijek popularni neki stari hitovi, i ne zaboravljaju se, do te mjere da su poneke i obrađene. Danas je tema jedna pjevačica koja je sa samo 17 godina snimila svoj veliki hit naziva “Na lančiću tvoje ime”.

Imala je predviđanja jako dobre karijere, i tada je bila proglašena jednom od velikih talenata, čak su joj predviđali i “skidanje” Svetlane Cece Ražnatović sa trona. Međutim, pjevačica Anica Milenković se jako brzo udala, otišla u Ameriku. Ima dvoje djece, razvedena je, a trenutno radi situacije sa korona virusom, ne može ni da nastupa tako da čuva stare i iznemogle osobe.