U nastavku današnjeg članka , prenosimo Vam nesvakidašnju priču. Naime radi se o tome da je Nikola , sasvim normalno počeo svoju smenu , pa je onda usledeo tok događaja zbog kojeg je ispao pravi heroj. Međutim , drama koja je se odigrana jutros na Brankovom mostu , gde je devojka pokušala da izvršu samoubistvo , je na kraju imala srećan epilog , a istakla je i još jednog gradskog heroja.Taksista Nikola Golubović , je ovu mladu ženu sačuvao od sigurne smrti.

Naime radi se o tome , da je mladić , kao i inače dobio poziv za vožnju , te je se on odmah uputio na adresu. – Iz zgrade je izašla jedna prelepa devojka i onog momenta kako je sela u kola dala mi je 50 evra. Rekao sam joj da ću vratiti kusur kada dođemo do odredišta, na šta mi je odgovorila: “Nema potrebe”. Tog trenutka mi je postalo nešto sumnjivo, jer se te stvari inače ne dešavaju. Kako smo krenuli, zamolila me je da pojačam muziku. Slušajući muziku počela je da plače. Stišao sam i pitao o čemu se radi. Onda mi je ispričala kako ima divnog sestrića, pokazala mi njegovu sliku i objasnila da joj sestra živi u inostranstva. Devojka je taksistu dovela do Brankovog mosta , kao odredište na koje želi da ide , a nastavak je išao tako da je bacila svoj telefon preko njegovog sedišta , na mesto suvozača ,te dodala da ga mladiić zadrži. On je u tom trenutku znao da se dešava nešto loše, te je na sve načine pokušao da je natera da je vrati nazad kući. Nikola ističe da je slutio šta joj je na umu , te da puno radi sa ljudima.

Međutim , iako je dugo pokušavao da odobrovolji , prava agonija je krenula kada ga je zamolila da izadje daprošeta , da bi se smirila. Celo vreme je mladić pored nje išao u auto , te je pozivao da se vrati, na šta je ona dodala da želi jednu bombonu , te kada je on okrenuo se da uzme , ona je krenula da preskače ogradu na mostu. Tog momenta , ističe mladić , da je izletio brzinom svetlosti , te je skočio za njom i pokušao da je uvati , što je primetio jedan kamiondžija , koji je pritekao u pomoć. Čovek je pritrčao , pa su uspeli zajedno da je prebace. Sećao je se Nikola potresnih scena. Ostaatak teksta pročitajte ovde.