Od trenutka kada je se pojavio internet , te društvene mreže koje su danas jako popularne , moglo bi se reći da smo u prilici da svedočimo raznim situacijama , koje se dešavaju , kako u svetu , tako i kod nas. Da ljudska glupost nema granicu pokazuje i današnja priča , a reč je o situaciji koja je se desila u Srbiji.

Ovakve postupke bi mnogi nazvali maštovitim , ali možemo i iskreno reći da mnogi u istoj mašti često i preteraju , te rade stvari koje mnogima ne bi pale na pamet. Kao što smo već naglasili današnja priča nam dolazi iz Srbije , tačnije iz Zemuna , gde je na terasi jednog stana uočeno nešto što nemate priliku da vidite svaki dan. U današnje vreme mnogo ljudi je ljubav prema životinja dovela do toga da je okej kada oni borave u stanu sa njima , kao što je pas , mačka , papagaj i to je uredu. Međutim , sigurni smo da bi malo kome palo na pamet da u svoj stan unese jagnje. Upravo ono što ste pročitali , u Zemunu , u stanu zabeležen je prizor a radi se jagnjetu koje je blejalo na terasi.

Naime , na pomenutom snimku , kao što smo već istakli usnimljeno je jagnje koje bleji na terasi , a ovaj snimak je izazvao lavinu komentara i velike reakcije svih korisnika društvenih mreža , jer ipak ovakve situacije se ne viđaju svakodnevno. U opisu objave stoji: “Dan pred Đurđevdan, kad jaganjci utihnu.” Evo i sami pogledajte, pa nam vaša mišljenja pišite u komentarima ispod.