I danas za vas imamo jednu jako zanimljivu priču , a verujemo da ste po naslovu i sami mogli da zaključite o čemu se radi. Naime , kada pomislimo na medveda , većini se ledi krv u žilama , te iako oni na slikama izgledaju kao simpatične životinje , oni su u stvarnosti jako krvoločni , te da mnogi koji su se nalazili u kontaktu sa njima , završavali su kobno i tragično.

Dakle , priča koju vam donosimo dolazi nam iz Rusije , a radi se o tome da je žena Galina , na tremu svoje kuće videla svog supruga Pavela kako je sv krvava. On je naime na sebi imao iscepanu majcu , te ga je žena sva u šoku upitala : „Bože, Paša. Šta se desilo? Da li te je neko tukao?” Sve to upotpunilo je i to što je on imao trag krvi na sebi, koji je teško disao, ali i koji je i dalje držao mali nož u ruci koji nije ispuštao.

Naime , ovaj čovjek je se zajedno sa svojim psom uputio u šumu da bere pečurke i sremoš , te je svojoj ženi rekao da se vraća za nekoliko sati . Čim je kročio u šumu začuo je ogromne korake , a kada je se okrenuo video je medveda kako trči prema njemu. Pavel je tada imao samo sekund bukvalno vremena da smisli šta da radi i kako da se odbrani od ove krvoločne životinje. Ostatak teksta možete pročitati klikom na link .