Kako su društvene mreže krenule sa svojom masovnom ekspanzijom, mi definitivno možemo da vidimo sve i svašta na istim. Vrlo dobro je znan podatak da kako je krenula cijela ova gungula sa korona virusom, da je neminovno postalo da imamo sve više i više razvoda braka, ili pucanja dugogodišnjih veza. 

Nevjera u brakovima je sve dostupnija, opet sa pojavom društvenih mreža, a samo jedan klik je dovoljan da sa nekim ostvarite kontakt. Uputite mu komliment, lajkate par slika, i eto i prvog sastanka. Najžalosnije po one koji varaju je to, da se sve prije ili kasnije sve sazna, a najgore je za one parove koji imaju djecu, i koji ostaju u lošim vezama da djeca ne ispaštaju. 

Mi vam tako danas donosimo jedan slučaj iz prošle godine kada je u jednu hitnu pomoć stigao jako neobičan ljubavni par, koji je bi ospojen i nije se nikako mogao razdvojiti. Dežurni doktor je odmah pomislio da se radi o vaginalnom grču, ali kada je krenuo da ih razdvaja dole je bilo sve od ljepila. Na kraju je shvatio da je žena shvatila da je on uporno vara. 

Otvorila mu je pakovanje sa kondomima i unutra sipala malo ljepila, a on u žurbi nije razaznao da su kondomi ljepljivi od ljepilja, i samo ga je spremio za akciju. Ova priča je postala hit na društvenim mrežama.