Najpopularnije takmičenje u regiji kada je u pitanju muzika su Zvezde Granda koje se prikazuju već 16 godina i ima veliki broj vjernih gledalaca koji su vikendom uz male ekrane. Pored mladih i nepoznatih uglavnom talentovanih pjevača koji traže svoj put ka slavi posebno su gledaocima interesantni članovi žirija koji svojim komentarima ali i vrlo često međusobnim raspravama pa i svađama podižu atmosferu u studiju.

Pred sam početak sezone koja se upravo emituje sve je šokirala vijest da će Jelenu Karleušu koja je bila zadužena za pravljenje skandala zamijeniti u žiriju njena velika protivnica Ceca Ražnatović jer je Jelena rekla kako želi da posveti vrijeem izdavanju novog albuma koji njena publika očekuje već godinama.

Ceca je skoro od prvog dana zaratila sa Aleksandrom Milićem Milijem što je mnoge iznenadilo jer se smatralo da su njih dvoje u dobrim odnosima obzirom da su sarađivali preko 20 godina. Ali ispostavilo se da među njima ina nekih neriješenih računa u vezi plaćanja a sada je sve izbilo na površinu. U posljednjoj emisji je njihov sukob dosegao vrhunac zbog čega je pjevačica napustila studio.

Sve je počelo kada je jedan od članova produkcijskog žirija krenuo da predstavlja kandidate i onda opleo po Ceci na šta mu je ona bijesno odgovorila. Pale su tu i neke proste riječi a onda se u sve umiješao i Mili koji se malo našalio ali opet na Cecin račun što je nju izrevoltiralo pa mu je odbrusila da prestane da bude bezobrazan i da je ona njega stvorila. Šta vi mislite o ovome?