Soraja Vučelić je poznata u našoj regiji kao prva osoba koja je postala starleta prije dosta godina kada ta pojava nije bila raširena kao danas. Soraja je kako prenose srpski mediji u prošli petak bila sa svojim dečkom u Makedoniji gdje su doživjeli veliku neprijatnost i izbačeni su iz jedne kafane a Kurir je objavio i snimak samog događaja koji je neko poslao njihovoj redakciji.

Sve se desilo nakon što je vlasnik mjesta u kojem su sjedili prepoznao starletu i došao da je lično predstavi ali se to iz nekog razloga nije dopalo njenom dečku koji je vlasniku na drzak i bezobrazan način odbrusio da se udalji od njihovg stola. Nakon toga je nastao pravi haos u objektu a vlasnik se samo okrenuo i po konobaru im poručio da napuste njegov restoran, a da prije toga plate račun.

Soraja koja se cijelu večer pravila važna je bila uvrijeđena i u prvom trenutku nije željela da da novac za piće koje su popili i bila je jako neprijatna. Tada je stolu prišao i čovjek koji radi u obezbjeđenju i rekao im da plate i da mirno napuste restoran, ali Soraja je počela da histeriše i rekla je da ona nikada nije plaćala u restoranima i da je velika zvijezda.

Momak koji radi u obezbjeđenju joj je rekao da njih ne zanima ko je ona i ponovo je zamolio da plate račun. Stariji gospodin sa kojim je bila u društvu je tada izvadio novac i platio a gosti koji su bili prisutni su počeli da govore Soraji da izađe. Video pogledajte ovdje.