U nastavku dnašnjeg članka dotaći ćemo se jedne zanimljive teme , a koja se tiče venčanja . Naime , kada je reč o venčanju , to je zasigurno trenutak o kojem svaka devojka istinski mašta , te se nada dda će tada najbolje da se provede. Naime , kada je reč o samoj oranizaciji , priprema sama po sebi ume da bude naporna i stresna , ali cilj e zasigurno jedan , a to je da sve bude savršeno , kako bi mladencima ostalo u anjljepšem sećanju. Ipak , jedna devojka nije prošla tako , pa joj je se njjen dan iz snova pretvorio u noćnu moru , a reč je o stravičnoj izdaji za koju je saznala.

Naime , jedna devojka je objavila svoju priču javno , a radi se o prevari koju je doživela , tačnije neverstvu emotivnog partnera. Naime, majka njenog verenika rekla joj je istinu nakon što je on zamalo poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći. U svojoj prvo objavi, ova devojka je napisala: Zatim je objasnila kako joj se njena buduća svekrva ispovedila nakon udesa njenog sina: – Ona je religiozna i kada je moj verenik bio na ivici između života i smrti, strepela je zbog njegovih grehova, pa mi je rekla da me je prevario pre otprilike 2 meseca sa bivšom na koju je naleteo. Objasnila mi je da se to desilo zbog venčanja i zbog stresa oko planiranja svadbe. Očigledno je bio pod stresom, ali sam ga, po njenim rečima, i ja stresirala. Bio je to trenutak slabosti, desilo se samo jednom i on je zbog toga zažalio.

Mladoženja je preživeo i napustio bolnicu, pa je odlučio da živi se roditeljima dok se bude oporavljao. Prevarena mlada je onda nastavila svoju priču:- Osećam se kao užasna osoba. Trebalo bi da se venčamo na maloj ceremoniji. Sa svojim verenikom sam šest godina, a vereni smo već godinu dana. To su bile najbolje godine mog života. Ostatak teksta ovde