Najpoznatiji balkanski makro Mihailo Maksimović je zbog onog čime se bavi a to je posredovanje u prostituciji osuđivan jednom i hapšen dva puta a tokom boravka u zatvoru je napisao i knjigu u kojoj je otkrio mnoge tajne posla kojim se bavi. Knjiga nosi naslov Mnoga lica Marije Magdalene a glavni lik je prema njegovim riječima poznata pjevačica Goca koja je rodom iz jednog sela i koja je cijeli svoj život maštala o tome da postane slavna.

On nije želio da otkrije o kojoj se tačno pjevačici radi ali je rekao da se slikala za naslovnice i da je bila i učesnica rijalitija, te da je rasturila i brak jednom poznatom srpskom vaterpolisti. On kaže da neće otkriti njeno prezime ali da će čitaoci moći sami zaključiti o kojoj se pjevačici radi. On je upoznao u Budvi gdje je ona samostalno lovila klijente ali joj to baš i nieje išlo za rukom pa ga je kontaktirala da joj pomogne.

On je odmah shvatio da se radi o ambicioznoj djevojci koja ima jasan cilj i trebalo mu je nekoliko sedmica da sklopi njen profil. Međutim ispostavilo se da je ona vrlo ambiciozna ali da baš i nije željela da se trudi pa su se klijenti često žalili na ovu danas poznatu starletu jer nisu bili zadovoljni uslugom koju im je pružila.

On tvrdi da joj je omogućio da se slika za naslovnicu jednog magazina i da je nakon toga postala popularna među nejgovim klijentima jer muškarci vole da se pohvale da su spavali sa poznatom ženom ali je ona radila jako loše posao pa se ta reklama brzo pretvorila u lošu. Makro tvrdi da je Goca kako je on zove radila još uvijek za nejga kada je ušla kao takmičarka u poznati rijaliti.