Polako nam se približavaju krajevi rijaliti programa na ovim prostorima, a svakako da se najviše gleda i iščekuje ko će da pobedi u Zadrugi te Parovima, koji su za sada najgledaniji na celim ovim prostorima. Zadruga je ostala bez Kristijana Golubovića, jer se desilo ono neočekivano, a to je da je prvi favorit rijalitija diskvalifikovan. 

 Željko Mitrović svakako nije više mogao da žmuri na njegove ispade i fizičke nasrtaje na sve članove rijalitijaa, kao i članove obezbeđenja. To je do sada već par puta uradio možda i iscenirano pomalo, ali poslednji puta mu je Miljana Kulić opsovala mrtvu majku, tako da je sada stvarno krenuo da ruši i da udara sve njih redom. 

Koliko je on bitan faktor za sam rijaliti pokazuje i podatak da je on jedan od retkih a možda i jedini iz cele Zadruge koji nije platio 50.000 evra, zza svoju diskvalifikaciju. On je izašao za najmanje 350.000 evra prve nagrade, ali ga je kod kuće sačekalaa glavobolja, koja se jednostavno zove razvod braka. Danas se oglasila i supruga od Željka Mitrovića, koja je najvila njegovo pojavljivanje i u finalu koje je na programu u subotu 10 jula. Međutim, već sada imamo možda i konačnog pobednika, a to je po mnogima i očekivano Mišel Gvozdenović. 

Naime, Vesna Rivas, popularna srpska astrologinja je videla u kartama, da je baš on konačni pobednik u ovogodišnjoj Zadrugi. Drugo mesto bi trebala da osvoji i Miljana Kulić, a ove godine drugoplasirani, verovali ili ne, osvaja kuću. Šta vi mislite, ko pobeđuje u ovogodišnjoj Zadrugi?