Svijet je više nego pun jako čudnih dešavanja, i kako smo došli do masovne upotrebe interneta i društvenih mreža uopšte, onda smo tek postali svjesni šta se ponekad dešava nadrugim krajevima svijeta. Tek smo shvatili, koliko čudnih ljudi imamo i jednostavno nekada od nekih ponuđenih informacija, jednostavno ne možemo sebi doći kada ih vidimo. 

Kada vidimo neka dešavanja na Balkanu koja djeluju skandalozno ili loše, to je opet mala maca, šta se na primjer desi u Indiji, Africi ili nekom drugom dijelu svijeta. Suraj Mahto ima samo 22 godine i dolazi iz oblasti Piraj u sjevernoj Indiji, a on je došao na sve indijske naslovnice nakon što je ostavio svoju nedavno oženjenu suprugu, koja je imala 24 godine, zove se Lalita, a oženio je njenu majku Ađu Devi koja ima 42 godine. 

Ljubav je počela kada se on teško razbolio, a ona je došla u njihovu kuću da se brine o njemu, i tu se desila velika ljubav. Znali su da je njihova ljubav zabranjena, i da bi bili osuđeni od cijelog sela, ali su oni nastavili da se čuju telefonom, i porukama preko Facebooka. Saznala je i njegova majka i njegov otac koji radi u fabrici drveta u Delhiju, za ovu aferu i zaprijetili su mu, ali je ljubav bila jača od svega. 

Njih dvoje su pobjegli i vjenčali su se, ali nakon 2 mjeseca on je shvatio da je počinio veliku grešku, jer je prema njoj počeo da osjeća ljubav kao prema rođenoj majci. I ona njega doživljava kao zeta, trebaju se razvesti jako brzo.