Večeras je počela emisija Nominacije, a zadrugari su večeras birali između Miljane Kulić i Mišela Gvozdenovića, a prvi koji je glasao je bio Marko Đedović.

– Miljanin i moj odnos je šizofren, čas očaj, čas ljubav, čas haos… To nam je što nam je, i bolje nemamo. Nekako sam navikao na ljude sa kojima sam već dvije godine ovde. Više mi nisu svađe sa njima vau, da nešto sad kao, sad smo u super odnosu. Ona je kao malo izgubljeno pače, koje misli da sam mu ja sad majka. Dolazi kod mene, traži ovo, traži ono sada. Istripovala se kao da je izgubljeno pače. Prebacila se, pomislila je da sam ja Marija, ali naš odnos je stvarno sada u redu. Ja moram jedan utisak još da kažem. Miljana je kao sama ovde dosta bolja. Bez Marije. Ne znam zašto, ne znam kako, ali Miljana je mnogo bolja kao učesnik bez njenog prisustva. Mnogo lakše i bolje funkcioniše tako. Sada nam je super odnos, ne foliramo se ni ona ni ja. Sa njom sam super, svakako ću nju ostaviti – rekao je Đedović, pa prešao na Mišela:

– On je meni super kao rijaliti učesnik, žao mi je što nije od samog početka ovdje u kući. Meni je to bitno, da bude zanimljivo, a ne da sjedim kao budaletina i gledam samo u jednu tačku. Maksimalno mi je zanimljiv od kada je ona u kući. Super je ovde, super komunicira, super se svađa, i to je meni top. Da nije takvih budala, morao bih ja to da radim. Ostavljam Miljanu svakako, Mišelu neću oprostiti mali budžet – istakao je novinar, a onda je ustala Ermina Pašović:

Ostatak čitajte OVDJE.