Danas govorimo o Tanji Savić, vjerovatno pjevačici koja je najviše prokockala šansi u svojoj jako dugoj karijeri. Podsjećamo, ona je bila prva generacija koju je izbacila emisija Zvezde Granda, i koja je bila i više nego prejaka. Svi učesnici tog velikog finala su napravila jako dobre karijere osim same Tanje Savić. 

Vjerujemo da se svi sjećate njenog prvog albuma “Crveno slovo”, koje je napravilo pravi bum na balkanskoj estradi, ali odjednom nakon samo 2 godine karijere, ona je jednostavno propala u zemlju. Ona se preko noći zaljubila u Dušana, koji joj je zavrtio mozak, udala se i odselila u Australiju gdje je odmah rodila prvo dijete. Međutim, nikome nije bilo jasno zašto se tako lako odrekla svoje karijere?

Kada je rodila i drugo dijete, jako brzo se saznalo da joj muž brani da se bavi muzikom, ali je ona nakon punih 7  godina pauze se ponovo vratila u Srbiju gdje je krenula da oživi karijeru, ali nije imala toliko uspjeha. Tada je krenula njena velika afera sa suprugom, kada joj je oteo dvojicu sinova oi otišao za Australiju. Bračna previranja su dostigla vrhunac kada je ona puna modrica dolazila u policijsku stanicu, a to je bio alarm za uzbunu. 

Sada par mjeseci poslije izašle su i neke pojedinosti, a najzanimljivija od svih je ta, da ju je Dušan ucjenjivao porno snimcima, koje su oni napravili u krevetu. Tanja je rekla da snimak postoji, a Dušan prijeti da će ga pokazati sudu, samo da im pokaže da ona uopšte nije dobra majka.