Jeedan gubitak koji je doslovno bio po guban za našu javno scenu jeste trenutak kada je pre mninuo popularni pevač Šaban Šaulić , a koji je na stradao u saobraćajnoj nesreči kada je se vraćao s ajednog nastupa u Nemačkoj . Naime , sve je se desilo u 2019toj godini , a tuga i bol za njegovim odlaskom nije ni danas olakšana. Naime , iza njega je ostala njegova aneutešna proodica , a kojoj je ova vest svakako najteže pala , a reč je o njegovoj supruzi Gordani Šaulić ,te njegovoj troje dece Ildi , Mihajlu , te Saneli Šaulić.

Naime , Ilda je neko ko je oduvek stajao uz svog oca na muzičkoj sceni , a i ona je neko ko je krenuo muzičkim vodam a. Naime , ona je nedavno sa svojim suprugom proslavila i šestu godišnjicu braka , a njen izabranik je od ranije poznatn ,a reč je o Bojanu Vučkoviću ,a njih dvoje se poznaju još od kada su bili deca . Naime ,te su u zrelijim godinama odlučili da jedno drugom pruže šansu , te da uplove u ljubavni odnos . Svakako je jasno da je se ta data šansa itekako isplatila , te oni dnaas žive u jednom skladnom i mirnom porodičnom životu.

Inače , porodica Šaulić i Vučković su se i pre sklapanja njihovog odnosa intenzivno družili , te su provodili mnogo vremena skupa . Međutim , Ilda i Bojan tada nisu pokazivali simpatije jedno prema drugome , te na njihov odnos nisu gledali tako. Bojan je od Ilde stariji osam godina, a u tom periodu odrastanja, to je bila strašna pomisao da Ilda bude sa toliko starijim muškarcem. Jednom prilikom je priznala da u tinejdžerskim danima između njih nije bilo ljubavi, jer kada je Ilda imala 12 godina, on je imao 20.