I današnji članak posvetit ćemo domaćoj estradi , a svesni smo svi da ne može ni dan da prođe , a da nešto ne ročitamo o njihovim privatnim životima. Jedan od pevča koji je u proteklih godinu dana privukao veliku pažnju na sebe jeste Miroslav Ilić , a čija je karijera započela pre pet decenija.

Naime, on je tada imao samo 22 godine , a svima je jasno bilo da će da ima izvanrednu budućnost i blistavku karijeru . On je u braku sa Gordano , a sa kojom je se venčao 1971 godine. Naime , poslednje vreme je prašinu digla vest oko utvrđivanja očinstva Miroslava Ilića . Naime , kada je krenuo spor sa utvrđivanjem očinstva, Mirjana i Devin Antonović su utvrdili da ih ne zanima nikakva imovina, niti od pevača žele bilo kakvu finansijsku korist, a jedini cilj im je bio da se utvrdi Devinovo poreklo. Važno je napomenuti da Devin u Americi vodi poprilično luksuzan život , a koji je sam sebi obezbedio , pa se može reći da su govorili sitinu kada su istakli da ne žele ništa od Miroslava.

“Eeeee! Miroslave, Miroslave, koliko si toga propustio,” tako je još jednom prilikom Mirjana uspela da uzburka javnozt, kada je nedavno na svom Fejsbuk profilu objavila fotku supruga Daniela, Devinovog očuha, koji uživa u njegovoj kući na obali okeana. Naime , kod Devina također svraća njegova polusestra Dijana , pa je očito da se slažu . Posećanja radi , Devin je po profesiji lekar , pa nije ni čudo da je finansijski obezbeđen.