Danas na domaćoj estradi imamo razne pjevače i pjevačice od kojih neki od njih imaju bogate karijere koje već traju nekoliko decenija, pa je tako i dosta pjevača došlo iz takmičenja Zvezde Granda koje je najpoznatije domaće takmičenje.

Jedna od pjevačica koja je pokazala da se može ostvariti nevjerovatan uspjeh jeste Rada Manojlović i danas je svima poznata kao jedna od najatraktivnijih pjevačica i najzgodnijih. Rada se rodila u Požarevcu 1985. godine, te je ona odrasla u Četeržu, gdje ona i danas ima kuću u kojoj njen otac živi.

Srednju školu je završila u Velikoj Plani pa se poslije toga upisala na ekonomski fakultet u Kragujevcu kojeg ona nije nikada završila zbog goa što je njena majka preminula u vrijeme kada je imala 19 godina, pa je morala početi da zarađuje sama za život.

Rada inače ima mlađu sestru Mariju, te ima i polubrata Nenada koji se bavi sa pjevanjem, a 2007. godine je Rada uspjela da stigne do finala u takmičenju Zvezde Granda, ali je u to vrijeme odnio pobjedu Dušan Svilar, te je ona bila na drugom mjestu.

Karijera joj je poslije toga krenula nevjerovatnom putanjom, pa je ona i snimila duet sa Harisom pod nazivom Biseri, pa je dobila nevjerovatnu popularnost. Taj duet je imao milion pregleda za jedan dan, i tako su svi primijetili da se Radi smiješi vedra budućnost.

Što se tiče njenog izgleda, nije toliko stvari korigovala na sebi, a ovoga puta su se ljudi šokirali kada su vidjeli nekoliko fotografija od nje i gdje se može primijetiti da su njene noge pune celulita.