Poznata folk zvijezda Aca Lukas je nedavno objavio knjigu o sebi kojoj je dao ime “Ovo sam ja”, a sada se spekuliše da će vrlo uskoro početi i snimanje serije upravo o njemu.

Kako prenose tamošnji mediji, snimanje serije o životu Ace Lukasa počinje na jesen, a pjevač će u ovom ostvarenju glumiti sam sebe, a s druge strane njegovog oca Vuksana Vuksanovića će glumiti Milutin Mima Karadžić.

Epidemija korona virusa je uticala na mnoge, a posebno na estradne umjetnike, ali ne i na Acu Lukasa koji je realizovao brojne projekte. U početku ove godine je izašao i njegov novi album, koji je poklonio svojoj publici, pjevač ima glavnu ulogu. Poslije toga, krenule su glasine da Aca snima autobiografsku seriju po svojoj knjizi Ovo sam ja. Navodno, radnja serije će biti njegov cijeli život, oca u seriji će glumiti, kao smo već napomenuli Mima Karadžić, dok će gostojuću ulogu imati Kristina Kija Kockar. Serija će imati ukupno 12 epizoda, a snimanje bi trebalo da počne sredinom mjeseca septembra.

Saša Mirković koji je producent serije, je potvrdio da će serija o Lukasu uskoro početi da se snima:

– Istina je za seriju, još je rano da pričam o svim glumcima, kasting će biti sredinom mjeseca avgusta. Ne bih licitirao sa imenima zato što se još nisam dogovorio sve sa Acom i Vanjom Bulićem, koji i piše scenario – kazao je Mirković. Spekulacije da će Aca u seriji tumačiti samog sebe počele su kada je on jednom prilikom za medije izjavio da bi njega rijetko ko mogao da odglumi i da bi on to zapravo najbolje uradio.