Ovog vikenda jedna jako zanimljiva tema, a to su svakako domaće estradne zvijezde, o kojima se svakodnevno piše na ovaj ili onaj način. Zajedničko za sve njih, a čast izuzecima, je to da su jako razmaženi, a to se najbolje očituje u ovim kriznim vremenima. Podsjećamo, kako je krenula pandemija korona virusa, najglasniji su oni, i stalno kukaju kako jedva sastavljaju kraj sa krajem. 

Miroslav Ilić i oni koji imaju karijeru dugu kao on se nikako ne žale, a pametno su sve ove godine ulagali svoja sredstva, štedili su, tako da danas nemaju problema sa financijama. Sneržana Đurišić je također jedna iz te stare garde, a ona je još uvijek aktivna, ali doduše u Zvezdama Granda, gdje je stalni član žirija, i gdje je ključna osoba za prolazak kvalitetnih takmičara u daljnju rundu takmičenja. 

Međutim, ono što njeni fanovi jako rijetko znaju o njoj, jeste njen privatni život, a zna se da je u vezi sa jednim srspkim političarem, sa kojim je imala i problema o kojima smo već pisali. Naime on se dopisivao na Facebooku sa jednom studenticom, a u čatu joj je otkrio da je ona u krevetu živa katastrofa, što je Snježanu strašno uvrijedilo. Pred TV kamerama je uvijek sređena i dotjerana, ali sada su srpski mediji došli do jedne fotke koja nije do sada nigdje pokazana. 

Ona je tako prije par dana bila žrtva “Paparaco lova”, koji su je uhvatili bez trunke šminke kako je šetala centrom beograda. Da li biste je vi prepoznali? Pišite nam u komentarima…