Bojana Bambić, koja je poznata glumica i kćerka proslavljene Radmile Živković, progovorila je o teškoj saobraćajnoj nesreći koju je imala prije tačno pet godina.

Tada je Bojana zadobila povrede glave i imala je par smrskanih kostiju, a sada je otkrila i kak je izgledala poslije nesreće. Bojana je sve podsjetila da vode računa u saobraćaju i da prate kako svi drugi vozači upravljaju svojim vozilima:

– Desetog avgust 2015. godine, ponedeljak, početak sedmice. Napokon sam, posle pet godina skupila hrabrosti i snage da vam pokažem kako sam izgledala tog dana posle udesa, sa smrskanim kostima u glavi i nesvjesna toga šta me sve čeka. Tada još nisam znala šta je sve smrskano i izvaljeno samo iz moje glave, da ne pričam o ostatku tijela. Napokon sam skupila snage da ostavim ovih teških pet godina i puno operacija iza sebe jednom za sva vremena. Poenta ovog posta je da vam moja slika bude u glavi svaki dan kada izađete na ulicu i pazite kako vi vozite i kako drugi voze! Sretan mi peti rođendan! – napisala je Bojana uz sliku koju je podijelila na društvenoj mreži Instagram.

Moramo podsjetiti da je glumica Bojana Bambić, kćerka slavne glumice Radmila Živković, svojevremeno pohađala i školu glume Miroslava Mike Aleksića, koji je priveden zbog sek sualnog napastvovanja.

Bojana je podržala svoje kolegice Milenu Radulović i Ivu Ilinčić koje su u javnost iznijele sve bolne detalje o tome kako ih je učitelj glume Mika Aleksić napastvovao i sek sualno zlostavljao, a kako kaže i sama je doživjela vrijeđanje i ponižavanje od ovog profesora.