Poznata pjevačica Milica Pavlović je ovom režimu ishrane pristupila uz konsultaciju doktora i u kratkom periodu je uspjela da smrša desetak kilograma i da se zategne i to bez odlaska u teretanu.

S obzirom da ona zbog brojnih profesionalnih obaveza nema vremena da vježba Milica je potražila zamjenu i ispostavilo se da nije pogriješila. Po savjetu doktora je počela da se pridržava Japanske banana dijete, uz pomoć koje je figuru dovela do savršenstva.

– Prijatelji su mi pričali o tom načinu ishrane, pa sam se na internetu informisala i svima ovu dijetu sada preporučujem. Naravno, uz konsultaciju s doktorom, bez toga nemojte ništa raditi. Svako mora da pronađe ono što njegovom metabolizmu najviše odgovara, zato vam je potreban doktor – rekla je ona.

Za doručak:

– Tri banane. Uz njih je dozvoljeno konzumirati samo vodu ili jednu čašu nemasnog mlijeka.

Ručak:

– Odaberite između dinstanog povrća sa junećim mesom, riblje čorbe ili integralne tjestenine koju ćete spremiti sa paradajz sosom. Uz svaki obrok ide salata, kupus ili zelena salata. Možete pojesti bananu između obroka, ali pravite pauzu od četiri sata.

Večera:

Pileće, pureće meso na roštilju, povće a možete večerati i ribu. Isto tako bilo koja salata, po želji. Poslednji obrok konzumirajte najkasnije u osam sati, a poželjno je da na spavanje odete četiri sata kasnije.

Ovakav režim ishrane traje ukupno 12 dana i ako jedete izbalansirane i zdrave namirnice, rezultati nikako neće izostati.