46-godišnja glumica Milica Lazarević, od početka karijere je važila za onu koja je omiljena domaća glumica, glumi u pozorišnim ali i TV priredbama, u posljednje vrijeme nas zasmijava svojom ulogom u seriji IGRA SUDBINE gdje igra inspektorku.

Spada u popularne ličnosti koje svoju intimu daleko od medija čuvaju, neki detalj o njenom životu ponekad dospije do javnosti.

Inače, Mina Lazarević je ponosna majka troje djece, ima sinove Luku i Marka, kao i kćerku Ivu. Prije nekoliko godina se pisalo kako se treba razvesti od baletskog igrača Gorana Stanića, on je zbog nasilja u porodici osuđen na godinu dana kućnog zatvora.

Nikada Mina nije previše pričala o svom životu, ona je svoje uloge i talenat puštala da dođu do izražaja, mnogima je promaklo tako da je ime pod kojim nju znamo više od dvije decenije njen nadimak.

Mina je nadimak, mnogi nisu ni primijetili kako u uvodnoj špici serije PORODIČNO BLAGO piše da Čupku igra MIRJANA LAZAREVIĆ.

Glumica je tako jednom prlikom rekla da ona ne smatra da joj njeno pravo ime stoji.

MIRJANA znači mirna, smjerna, krotka, definitivno ona nije takva. Umije da bude smjerna i krotka, a mirna ne.

Inače, Mina Lazarević se rodila 1975. godine u Beogradu, ona je imala prve obaveze u obdaništu BAMBI, kad je imala tri godine učila je svirati klavir.

Imala je samo pet godina kad je upisala muzičku školu, a potom je završila osnovnu školu.

Cijeli život njeni roditelji su posvetili muzici. Njen otac Ljubiša je dirigent, koji je u penziji, a i majka je u penziji danas, a ona je radila u horu Pozorišta na Terazijama.