Po mnogim ljudima je Katarina Radivojević jedna od najtalentovanijih glumica u Srbiji, dok je ona sa svojim izgledom i ljepotom svima oduzela dah, a posebno muškom dijelu publike, dok je ona sa svojom pojavom uzela pažnju gdje god da se pojavi.

Ona tako mnoge ljude podsjeća na neke ljepotice iz holivuda iz pedesetih i šezdesetih godina, dok je ona opet savremena i moderna. Pored toga što ona postiže dosta uspjeha što se tiče njenog privatnog života, ona ipak u ljubavnom životu nije imala toliko sreće sa svojim izabranicima.

Poznato je da je bila u vezi sa sinom od pjevača Dragana Kojiće Igorom, a koji je ubrzo nju ostavio da bi se oženio hrvatskom pjevačicom Severinom koja je starija od njega 14 godina, dok se ipak taj brak raspao.

On nije bio prvi muškarac u njenom životu koju je nju ostavio radi druge žene, a ona je bila u ozbiljnoj vezi sa biznismenom Vidojem Ristovićem, dok se tada pričalo kako se on zbog glumice razveo i od svoje supruge sa kojom on ima dijete.

Katarina je bila sa njim jedno vrijeme zajedno, a onda je uslijedio krah te veze, dok se to čini da je bilo zbog jedne hrvatice. Vidoje je upoznao Nikolinu Pišek i veoma brzo je on nju zaprosio, te se vjenčao sa njom.

Inače su imali vjenčanje u Monaku koje je koštalo oko pola miliona eura, a ovaj je par ubrzo dobio i kćerku Unu za koju su rekli da je kruna njihove ljubavi.