Za Svetlanu Cecu Ražnatović slobodno možemo reći kako je ona jedna od najvećih zvijezda sa našeg prostora.

Gdje god bi se pojavila, Ceca bi bila glavna tema svih medija i novina, rijetko kad Ceca može nešto sakriti od javnosti.

Svima je poznato kako je Ceca u braku sa pokojnim Arkanom dobila i dvoje djece, sina i kćerku na koje je mnogo ponosna, a i oni su poznati u javnosti.

Anastasija Ražnatović, Cecino drugo dijete, krenula je također majčinim stopama. Ona je u estradno more uplovila, krenula se baviti pjevanjem.

Iako ne objavljuje često pjesme, Anastasija čeka pravi trenutak da se izbaci pjesma u javnost, a kasnije postane pravi hit.

S druge strane, njen stariji brat, a Cecin prvi sin, Veljko, profesionalni je boksač. Kao dječak je krenuo da trenira boks, to mu je bio glavni hobi, a danas se profesionalno bavi ovim sportom.

Bila je to 2018. godina kad se Veljko Ražnatović krenuo zabavljati sa Bogdanom Rodić, a uskoro se i oženio njom. On je s njom dobio sina kojeg su nazvali Željko, po ocu Veljka Ražnatovića.

Najgledaniji video snimak je bila njhihova svadba na YouTube platformi, ispratili su mnogi ovaj veliki i emotivni događaj.

Inače, Bogdana se mnogo razlikovala prije nego sad. Ona je inače svojevremeno se bavila košarkom, a isplivala je i jedna fotografija iz 2015. godine gdje je bila u potpuno prirodnom izdanju, bez ikakve šminke i bez korekcija na svom licu.

Inače, osvojila je i treće mjesto na Eurobasketu za žene do 18 godina, što joj je veliki uspjeh, ali kako je koljeno povrijedila, tako je završila njena karijera.