Danas se malo posvećujemo najpopularnijem ljubavnom paru u celoj regiji, a to je svakako brak Jelene Karleuše i Duška Tošića. Mnoge osobe su spremne podići spomenik ovom čoveku, koji je pretrpeo sve i svašta od kako je u vezi sa malom od skandaa. Svašta joj je “progutao”, a svakako da je najveći zalogaj njena nevera od pre 2 godine, kada ga je prevarila sa njegovim kolegom Ognjenom Vranješom. 

Cele godine su se jelena Karleuša i Ognjen Vranješ povlačili po sudu, a na kraju je ona bila ta koja je platila silne kazne, jer od sva 3 zakazana ročišta, ona se nije pojavila ni nna jednom do sada. Međutim, puno gore je to, što joj je brak skroz propao, jer je sa Duškom ostala u braku samo zbog dece, a faktički više ništa nemaju zajedničko. 

Povlačio se Duško Tošić sa nekakv im devojkama, ali samo po društvenim mrežama, jer je očito video da se ne isplati biti veran u celoj ovoj priči, tako da je i on krenuo Karleušinim stopama. Mirko Đedović i Kristijan Golubović su malo pre nego što je opasni beogradski kriminalac diskvalifikovan iz ovog rijalitija, tračali baš o Jeleni Karleuši, i tome kako je u video snimku čestitala rođendan tada svom švaleru Ognjenu Vranješu. 

Tada Kristijan golubović nije mogao da veruje kada mu je Đedović rekao da su njih dvoje i dalje u braku. On je ispričao i trenutak kada ga je Tošić navao te mu pretio, jer se Kiki hvali oda joj je skako po si sama. Kiki je rekao da je istina, a Tošić da će se još šuti…