Kim Kardashian i Kendall Jenner bile su jedne od prezenterica na 71. dodjeli “Emmy” nagrada.

Kim Kardashian i njena polusestra Kendall Jenner sinoć se nisu tako dobro provele. Naime, u Los Angelesu je prošle sedmice održana 71. dodjela prestižne televizijske nagrade Emmy, a crveni tepih preplavila su brojna poznata imena iz svijeta bogatih i slavnih.
Najviše pažnje, kao uvijek, privukle su pripadnice ljepšeg spola, a među najistaknutijima svakako su bile Kim Kardashian i njena polusestra Kendall Jenner. One su imale čast biti i prezenteri za najbolji reality show 2019. godine, a njihov kratki govor nasmijao je okupljenu publiku, i to gromoglasno.

Kim je započela: “Naša porodica iz prve ruke najbolje zna da uvjerljiv televizijski sadržaj dolazi od stvarnih ljudi koji se pred kamerama ponašaju jednako kao i u stvarnosti”, na šta se Kendall nadovezala: “Pričaju svoje priče bez ikakvih filtera i scenarija”, a onda je krenuo smijeh iz publike.

Naime, itekako je poznato da je njihov porodični show “Keeping Up With The Kardashians” prepun unaprijed osmišljenih scenarija, odnosno porodičnih i ljubavnih drama, jer bez toga nikada ne bi bio jedan od najpopularnijih, i to već duži niz godina.
Sudeći po izrazu njihovih lica, sestre nisu bile nikako oduševljene reakcijom okupljenih, ali ipak su čvrsto podnijele još jedno javno sramoćenje. Međutim, kada si jedno od najpoznatijih svjetskih lica, moraš biti spreman na sve, a čini se da ove reality dame to itekako dobro znaju, s obzirom na suzdržavanje.

Na kraju krajeva, smijeh publike se ne može ni porediti s milionima na njihovim bankovnim računima.