U današnjem članku se idemo malo vratiti u prošlost, u doba od prije 10 i više godine, kada je srpska kinematografija snimala sjajne filmove, a komedije su prednjačile u tom periodu. Tada su srpski filmovi kupili razne nagrade širom svijeta, a neki od njih su danas antologijski i mogu se gledati non stop. Neke rečenice iz tih filmova su postali viralni, i koriste se u današnjem društvu. 

Ova super poznata komedija u kojoj se izgubi mrtav deda, a koje 2 unuka koji su povezani sa podzemljem ga moraju pronaći i dovući na sahranu za koju imaju jako malo vremena. Put ih vodi kroz cijelu Srbiju, a komične situacije su se samo nizale jedna za drugom. U ovom filmu se pojavila mala djevojčica, koju je u vozu jedan od unuka pitao kako se zoveš mala, ona mu je odgovorila sa “Neću da ti odgovorim ćelavi”. 

Ako niste znali, ime ove djevojčice je Tara Manić, koja danas ima 23 godine i diplomirala je režiju. Ona je tako završila pozorišnu režiju na fakultetu dramskih umetnosti, i kako kaže nikada se nije požalila što se krenula baviti glumom, i to je svakako njena najveća ljubav do sada. 

“Dan kada je nije više bilo” je predstava koju je posljednju režirala, u kojoj je i sama glumila, i kako kaže to nije zadnji projekt, ali cijela situacija sa korona virusom je sprečava kao i ostale glumce da se bavi svojim poslom u posljednjih godinu dana. Da li biste je prepoznali?