Naša estrada je uvijek bila puna svakakvih muzičara i izvođača popularne muzike. Iako se nekad činilo kao da su zabavna muzika i alternativa dominirali, narodna muzika je zapravo uvijek bila najpopularnija i to nastavlja da bude tako i danas kada su narodnjaci umiješani u svakakve stilove muzike sa Zapada pa imamo razne hibride.

Bilo kako bilo, narodnjaci žive u nekoj formi i još uvijek su strašno popularni a jedan od popularnijih izvođača je Đani čije je pravo ime Radiša Trajković. Đani je prije koronavirus pandemije punio arene i klubove bez imalo problema a fanovi narodnjaka ne mogu sebi doći od radosti i alkohola na njegovim svirkama.

Pomama za Đanijem i njegovim pjevanjem je tolika da su neki pokušavali da vrbuju organizatore novosadskog Exit festivala jedne godine da dovedu Đanija ali to je više ostalo kao šala nego kao nešto zapravo uspješno, što je i bilo za očekivati s obzirom da narodnjaci ne prolaze na tom festivalu. Iako je Đani svašta komentarisao na estradi po pitanju pripadnica ljepšeg spola, dugo je u braku sa svojom suprugom Slađom i čini se da su jako sretni zajedno. Nedavno su medijima otkrili mnogo detalja o svom životu i braku budući da je 25. godišnjica tom braku.

Đani se zapravo jako dobro slagao sa njenom pokojnom majkom, ali čini se da Slađa nije imala baš toliko sreće sa svojom suprugom kao što se da vidjeti u ovom intervjuu. Štaviše čak je i otkrila najveću uvredu koju je dobila od strane Đanijeve majke, a sve možete pročitati ovdje.