Živimo u vremenu kada naše balkanske zvijezde žive u velikom luksuzu , i zarađuju ogromne svote novca. Ipak , pandemija korona virusa je donekle poremetila taj luksuz , ali postoje i oni koji imaju toliko ušteđenog novca , da ne moraju da se plaše još mnogo vremena.

 

Dovoljno je da samo malo pratite društvene mreže , gdje možete vidjeti , kako žive naše pjevačice poput Jelene Karleuše , Lepe Brene , koje imaju svoje vile sa bazenima , a neki čak imaju i svog portira.

Ipak , imamo i zvijezda koje žive malo skromnijim životom. Tako na primjer , pjevačica Milica Todorović , više vremena provodi u svojoj roditeljskoj kući , nego u svom stanu. Nisu ni svi novac ulagali u nekrtnine , pa iako su poznate zvijezde , ipak žive skromno i normalno. Takva je pjevačica Slađa Alegro , koja je potekla iz radničke porodice , pa nastavila da gaji taj način života. Tako je Slađa objavila par fotografija na društvenim mrežama , na kojima se vidi kako ona sprema ručak na poznatom šporetu Smederevcu. Mnogi su komentarisila kako je lijepo da unatoč slavi i novcu , se ne odriče nekih tradicionalnih stvari na kojima je odrasla.