Ni ovaj dan neće proteći , a da se ne dotaknemo naših javnih ličnosti. Zasigurno jedan od najpopularnijih parova sa naše domaće estrade je Jovana Joksimović i njen suprug , a nama poznati pevač Željko Joksimović, koji važi za jedan od najboljih vokala u našoj regiji.

Njih dvoje su se upoznali kada su zajedno vodili Eurosong , a koji je održan u Beogradu 2008 godine , i to nakon što je godinu prije popularna pevačica Marija Šerifović odnela pobedu sa pesmom Molitva.  Nešto nakon toga kroz medije se je provlačila i priča kako se u početku nisu baš podnosili , a Jovana je za Željka mislila da je bahat , ali i jako uobražen . Međutim , izgleda da je obastrana netrpeljivost dovela do toga da se između njih dvoje rode nove iskre , ali i ljubav. Kako u svakoj vezi ima uspona i padova , tako i u njihovoj , a najveeći pad je se desio 2021. godine , kada su netrpeljivosti i neslaganja dovela do toga da zajedničkim dogovorom odluče da se raziđu.

Javnost je potresla činjenica da je par posle tri godine ljubavi i velike romanse odlučio da se raziđe , a mediji su brujali o tome , jer je samo dve sedmice pre toga Željko Jovanu zaprosio, te je ona naravno pristala. Nakon petnaestak dana par se pomirio i to u Tivtu gde je Željko nastupao a Jovana je otišla da ga poseti privatnim letom. Sve nesuglasice su uspele da se reše , ali su odlučili da o svim budućim problemima svakako razgovaraju , te su danas u sretnom braku i imaju troje dece.