Svakako da se znaju svi mogući detalji oko najpopularnijeg braka na Balkanu, a naravno da ćemo danas da govorimo o Bobi Živojinoviću i Lepoj Breni koji su postali 90 ih godina prošloga veka najpopularniji par u bivšoj Jugoslaviji. Mnogi su tada osudili Lepu Brenu, jer je pokvarila brak od Bobe Živojinoviča, koji je tada zbog nje ostavi oženu i malog Filipa. 

Ona se odesila odmah u Ameriku, a sa sobom je povela i dete, a Boba je sa Brenom dobi ojoš 2 sina, koji su danas odrasli momci. Boba je u to doba bio najpoznatiji jugoslovenski teniser, i svakako da ga je svaka devojka želela imati, a sa kime bi bio nego sa najpoznatijom plavušom u to vreme u bivšoj državi. 

Međutim, uvek ima nekih detalja o kojima ništa ne znamo, a jedan od njih je povezan i sa kraljevskom, porodicom. Verujemo da se svi pitate kakve vezze Boba Živojinović ima sa lejdi DI? Ako ostanete sa nama do samog kraja članka, saznaćete i to. Da je živa, ona bi jučer napunila 60 godina života, a jak omalo ljudi zna da su ona i Boba bili u jako dobrim odnosima, i da je ona bila redovan gledalac na njegovim mečeviima. 

On je tako rekao, da je samo 7 dana pre Vimbldona koji je održan 1987 godine, on se upoznao sa njom na jednom humanitarnom turniru, te ga je ona upitala, da li je on onaj teniser koji ima najjači servis. Filip i Hari su isto godište, a čak ju je te godine na Vimbldonu i upoznao.