Kako je krenula velika priča sa rijaliti programima u našoj regiji, u posljednjih 20 godina uživo na TV-u, mogli smo da vidimo sve i svašta. Programi koji su bez cenzure, i koji su u po bijela dana dok djeca mogu gledati TV puštali i emitovali scene nasilja, seksa i bluda a to regulatorne agencije za komunikacije uopšte nisu sankcionisale. Da se ne lažemo, pljuštale su kazne koje su uredno plaćane. 

Željko Mitrović i Milomir Marić su sve to uredno plaćali, jer im se na kraju krajeva cijeli projekat isplatio, jer je cijeli Balkan 24 sata dnevno uz Parove i Zadrugu. Što je najgore likovi koji su učestvovali u cijeloj ovoj priči su svakako uvijek ispoštovani od strane publike, i u nerijetkim brojem slučajeva oni su lagano dolazili do finala, dok su neki i pobjeđivali u svemu ovome. 

Sadašnja Zadruga 4 je nikad gledaniji rijaliti, koji ruši apsolutno sve rekorde gledanosti u cijeloj regiji. Sada je sve frapirao Ša, koji je oženjen i kojeg žena gleda napolju, a on je napokon popustio pred 20 godina mlađom Tarom Simov, sa kojom je sinoć pred TV kamerama imao normalan seksualni odnos. 

Na snimku se jako lijepo vidi kako je drži za vrat i ljubi, dok se ispod jorgana jako lijepo moglo primjetiti kako “akcija” traje cijelo ovo vrijeme. Pogledajte i sami kako je to sve izgledalo.