Jedna od najpoznatijih pjevačica na Balkanu,a vjerujemo i šire je svakako i Ceca Ražnatović, ili kako je svi zovu Srpska majka. Malo ko je upoznat s time da je Ceca na samom početku svoje karijere željela da se oproba i u glumačkim vodama.

Ona je glumila u filmu “Nečista krv”, u kojem je igrala lik Koštane, i glumila je uz samo rame sa poznatim glumce Radetom Šerbedžijom. U tom filmu je bilo i vrelih scena, kao što je scena na gomili krompira, i te se scene kako kažu mediji nisu dopadale Cecinom tadašnjem dečku Arkanu, koji je poslije postao i njen suprug. On je uspio da na te scene stavi zabranu, pa su vrele scene iz filma bile cenzurisane malo više od 10 godina, sve dok jednog dana jedna televizijska kuća nije otkupila taj materijal i pustila je kao seriju.

U toj vreloj sceni Rade i Ceca su uživali na krompirima gdje su se i grlili, a Rade je Ceci u toj sceni širio noge i dirao joj njeno bujno poprsje. U spomenutom filmu, koji je kasnije postao serija, i glumac Filip Gajić je Cecu mazio po golom stomaku, a u još jednoj sceni sa glumcem Ljubom Tadićem dok je Ceca, odnosno Koštana izvodila pjesmu, stavljao novac između poprsja. Nije nepoznato da je u tadašnje vrijeme Ceca bila ekstremna ljepotica, koja nije imala potrebe da radi estetske operacije.

Ljudi koji su pogledali ovaj film koji je kasnije pretvoren u seriju, stekli su dojam da je Ceca Ražnatović bila idealna za ovu ulogu, i za ovaj poznati lik posebito radi svoje prirodne ljepote. Iako je Ceca u današnje vrijeme uradila par estetskih zahvata, i dalje možemo reći da ona vrijedi za jednu od ljepotica na Balkanu. Ukoliko niste pogledali film ili seriju, savjetujemo vam da pogledate i sami ocjenite njenu ljepotu.