Ceca Ražnatović je svakako jedna od pjevačica koja je napravila jako veliku karijeru u proteklih 40 godina. Ona definitivno ništa više ne mora da radi do kraja života, a njena djeca kao i sigurno još 2 ili 3 pokoljenja poslije također ništa ne moraju više da rade do kraja života. Međutim, i pored toga, Ceca je uvijek voljela da radi, pa čak i u doba korone, ona odradi jednu svadbu na kojoj uzme lagano i po par stotina hiljada eura. 

Takva situacija je bila u jesen prošle godine, kada je na jednoj velikoj romskoj svadbi uzela tačno 100.000 eura, a pored nje bili su još neki njene kolege, koje su zaradile, ali znatno manje novaca nego ona sama. Ona se nikada nije nalazila u nekim aferama ili svađama, osim sa jelenom Karleušom. 

Njihov rat traje sigurno posljednjih 20 godina, i non stop su po sudu, i to zbog kleveta, uvreda na javnim mjestima i društvenim mrežama, a do sada su jako puno puta platile jedna drugoj enormne novčane iznose, kao vid kazni. Međutiom, prije nekih 15 dana ni kriva ni dužna našla se u sred jedne afere, kada je sin Marine Tucaković bio upitan da prokomentariše novu pjesmu od Dine Merlina, on je rekao da ne sluša ratne zločince poput Cece i Dine Merlina. 

Ceca se nie toliko iznervirala oko svega, te je samo kratko prokomentarisla, da je jako tužno da je sin od ovako velike žene potpao pod uticaj opijata, pa ne zna ni šta priča. Posao mu je sigurno opao, pa na ovaj način pokušava da pokrene posao tekstopisca.