O pjevačici Tei Tairović ne prestaje da se piše eksplicitnog snimka koji je dospio u javnost prije samo par dana.

Poslije pomenutog skandala, cijena njenih nastupa je navodno vrtoglavo skočila, sa tri hiljade na čak deset hiljada eura, a ekipa srpskog Objektiva je riješila da istraži da li njene kolege smatraju da je video namjerno pušten u eter, ili joj je namješten od strane ljubomornih kolega koji ne praštaju tuđi uspjeh.

Iako mnoge kolege nisu željele da komentarišu skandal koji posljednjih par dana potresa javnost, za Objektiv se oglasila i pjevačica Zorica Marković koja joj je tako pružila punu podršku:

– Jako mi je žao šta se to desilo maloj Tei. Smatram da je skandal ciljno namješten i to, prema mom mišljenju, potiče iz estradnih krugova i mislim da je veći dio estrade ljubomoran na nju zato što je za kratko vrijeme postigla veliki uspjeh, za koji je zaslužan njen glas i ništa drugo. Sama sam se našla u sličnoj situaciji i bilo mi je teško da se nosim s tim, a mogu da zamislim kako je toj mladoj djevojci sada u ovom trenutku. Od mene ima punu podršku i savetujem joj da se ne obazire na sve te zlonamjerne komentare.

Katarina Živković smatra da je ovaj skandal djelo ljubomornog muškarca koji je vjerovatno ostavljen.

– Ukoliko je to uradio njen partner sa snimka, mogu da kažem samo da je slabić, ne podržavam muškarce koji se na taj način svete ženama. Da li je neko drugi u pitanju, možda neko od kolega, ne mogu i neću da nagađam – izjavila je Kaća.