Prevare u braku, razvodi su nažalost postali sasvim normalna stvar u  vremenu u kojem živimo, te svakoga dana dolazi do sve većeg broja raspada porodica. Tako je poznato da je glumac Aleksandar Srećković Kubura sa svojom suprugom Marijom Savić bio u braku preko dvije decenije, te da su u braku dobili i dva sina i njihov brak su mnogi smatrali idealnim, sve dok se u javnosti nisu pojavile fotografije glumca kako se ljubi sa producenticom Petrom Radivojević na javnom mjestu, a njih dvoje su u to vrijeme radili na zajedničkom projektu.

Fotografije su se pojavile u mnogim medijima, te je na taj način i Kuburina supruga saznala za njegovu nevjeru, te se nakon toga pisalo kako je glumac sa  Petrom sa kojom je uhvaćen u jednom parku u Zemunu u vezi oko tri mjeseca. Nakon toga se niti jedno od supružnika nije oglašavalo u medijima da objasni situaciju, te se saznalo da su pokušali da nekako prevaziđu bračnu krizu, te su se nakon nekoliko mjeseci i pojavili zajedno na jednom događaju, te je svima bilo jasno da pokušavaju da svome braku daju drugu šansu. Ipak, da im to nije pošlo za rukom bilo je jasno šest godina kasnije, kada je, ovoga buta, Kuburina supruga, inače fitnes instruktorica uslikana u jednom beogradskom restoranu kako razmjenjuje nježnosti sa nepoznatim muškarcem

Tada je ona u medijima izjavila: ” Poslužila sam se trikom od prije nekoliko godina kada je Kubura na sličan način uživao u jednom kafiću. Samo sam prepisala scenario, iako u školi to nikada nisam radila. Ne vidim u tome ništa strašno, tada nisam pričala o problemima koje sam imala, tako da neću ni sada o ovome.”-  Nakon razvoda koji se desio nakon svega, par tvrdi da su ostali u prijateljskim odnosima, a Marija nikada ni poslije svega nije komentarisala Kuburinu prevaru.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here