Maša Terzić koja je inače kćerka od Zvezdana Terzića je sada uspješna dizajnerica i vlasnica modnog brenda je u javnosti dugo vremena bila poznata po dugogodišnjoj vezi sa Veljkom Ražnatovićem, te sa druženjima sa njegovom sestrom.

Maša i Veljko su inače punili medijske portale, pa su u tu vrijeme mediji mnogo pisali o njima i čak su bile neke priče da su oni zaručeni, ali nikada nije ništa potvrđeno to.

Pored toga što su za njih svi vidjeli svijetlu budućnost, oni su poslije čak skoro četiri godine raskinuli i Maša se poslije toga ona povukla iz javnosti.

Ona zna često da oduševi sa svojim fotkama sa putovanja i sa svojim odjevnim kombinacijama zbog koje se zadive njene vršnjakinje. Sada je već pet godina prošlo od kako je ona raskinula vezu sa Ražnatovićem, a može se primijetiti da je ona u međuvremenu sazrela i promijenila imidž kao što možete da pogledate na nekoliko fotki.

Veljko Ražnatović sada ima svoju porodicu sa bivšom košarkašicom i on se više puta oglašavao u medijima gdje je govorio da mnogo voli svoju suprugu i svoje dijete, te da mu ovaj porodični život odgovara.

Isto tako je spominjao kako je mnogo ponosan na sebe zbog toga što je tako mlad postao otac i da je njegova velika želja ispunjena zbog toga. Također se preselio na mirnije mjesto koje je van Beograda i tu je sa svojom suprugom i djetetom, gdje uživaju u životu koji je daleko od medija i gradske gužve.