Mlada glumica Neslihan Atagul je sve ljude oduševila kada se ona pojavila sa svojom ulogom Nihan u seriji koja nosi naziv “Beskrajna ljubav”. Prije par godina se ova poznata glumica udala za Kadira Dogulua sa kojim je ona bila zapravo dugo vremena u vezi, a pogledajte kako to sada izgleda ova glumica:

Jednom prilikom je poznata glumica odlučila da se godinu dana drži dalje od snimanja serija, pa je tako ona sjedila kod kuće i odmarala.

Ipak, to nije značilo da ona tada nije radila nego je pauzu za snimanje reklama za poznate brendove, dok su i ona i Kadir dobili ponudu kakva se teško može odbiti pa su dobili oko 900 hiljada eura za snimanje reklamne kampanje koja je namjenjena za cijelu porodicu.

To je naravno bio veliki uspjeh za nju i pored toga što se malo povukla od kamera, taj joj je posao veoma dobro došao i zbog toga je mogla još neko vrijeme da se ne brine o svojim finansijama.

Kada se Nihan u seriji pojavila, onda je sve iznenadila sa svojim izgledom i svojom glumom, pa je ljudi i dan danas pamte po toj seriji i to će sigurno biti tako dugo vremena, što ćete se složiti sa nama kada to kažemo.

Mnoge je ljude iznenadila sa svojim izgledom, te je posebnu pažnju ona privlačila kada je bila u seriji i za koju se može reći da je nevjerovatan uspjeh ostvarila.