Ako imate problema sa sitnim bradavicama po svojoj koži , današnji članak je idealan za vas. Donosimo vam savjet kako da uklonite dosadne bradavice. Naravno morate biti sigrni da su bradavice u pitanju , jer nije pametno da sami uklanjate izrasline sa kože , ako niste sigurni šta predstavljaju.

Ako bi uklonili možda mladež , koji vam liči na bradavicu , tako samo možete sebi napraviti problem. Prije korištenja sredstva koje ćemo vam danas predstaviti , je poželjno da obavite ljekarski pregled , i potvrdite da se radi o bradavicama. Pogotovo ako se bradavice javljaju na osjetljim mjestima , kao što su kapci , pazuhu , dojci.

Abukovo sirće je prirodno sredstvo za uklanjanje ovih bradavica. Međutim , nije poželjno ovo sredstvo koristiti ako su bradavice na kapku ili u blizini očiju. Sve što trebate učiniti je , područje oko bradavice oprati vodom , potom vatu natopite jabukovim sirćetom i nanesite na bradavicu. Preko stavite flaster i ostavite tako 15-tak minuta. Postupak ponavljajte tri puta dnevno sedam ili više dana.