Ana Nikolić je osoba kod koje nema sredine, ili je crno ili je bijelo. Svi se sjećamo njenih početala iz 2009 godine kada je bukvalno raznijela cijeli Balkan sa pjesmom “Romali, romale”, i onda u roku od samo par mjeseci je definitivno nestala sa scene na jako dugo vremena. Kao grom iz vedra neba je odjeknula vijest da se udala, odmah je dobila bebu, i za jako kratko vrijeme se razvela. 

Problemi sa bivšim mužem Rastom, traju i dan danas, a vjerujemo da se svi sjećate prošle godine kada je uhapšen sa preko pola kilograma droge skank, u prisustvu njegove male ćerkice Tare došao je veliki broj policajaca u kuću i nastao je veliki skandal. Onda je nastao pravi mali rat izmežu njega i Ane, a zamalo da vidimo tuču u zatvoru kada su krenula međusobna optuživanja. 

Na nju je jako uticao razvod, i ona je od prezgodne žene izrasla u monstruma od 122 kile, takva je bila godinu dana, pa je operisala želudac i onda je sada smršala na samo 55 kilograma i izgleda poput hodajućeg kostura. Ne gleda uopšte momentare i ne obazire se što na taj način ugrožava svoje zdravlje. Međutim, u posljednja 2 mjeseca se ipak malo ugojila i sada ima koliko toliko pristojnu kilažu. 

Sada je opet otišla u krajnost, jer je na internetu osvanuo njen snimak koji je snimila u knez mihajlovoj. Naime, Ana Nikolić je u dugim čizmama, miniću i providnoj košulji, i onda se samo krenula svlaačiti. Pokazala je svoje bujne grudi, dok su ljudi i prolaznici gledali. Vaša mišljenja?