U današnje vrijeme u svijetu estrade, jednostavno je moguće sve i svašta. Nije mali broj slučajeva kada imamo razliku u godinama kod nekih jako poznatih parova, a kada vidimo da je muž ili žena, stariji od ovoga drugoga po 20 ili 30 godina onda nam definitivno ništa ne bude jasno. Međutim, takva su vremena došla, i više nas apsolutno ništa ne može iznenaditi. 

Mi ćemo se danas posvetiti jednoj ženi o kojoj i ne pišemo baš puno, a riječ je o gospođi koja se brine za stajling skoro cjelokupne srpske estrade. Njeno ime je Verica Rakočević, i iako je već u jako solidnim godinama, ona se drži jako dobro za svoje godine. Kada je čovjek vidi, pomisli da je mlađa sigurno 10 godina, a kada vam ona kaže da je jedna ispunjena i bogata žena koja ima dvije ćerke, sina i čak šestero unučadi. Da li ste možda znali za ovaj podatak?

Verica je inače u prvom braku sa Borisom Karamanom, dobila ćerku Elenu, koja je danas uspješna dizajnerka namještaja a u drugom braku sa Zoranom Rakočevićem dobila je sina Milorada i ćerku Milenu koji se uopšte puno ne eksponiraju, i koji rade sasvim obične poslove, za razliku od majke i druge sestre. 

Milena Rakočević, jao dugo vrmena živi i radi u Americi, a majka joj jako često ode u posjetu i daje joj neke svoje stručne savjete na licu mjesta. Milorad Rakočević sa druge strane živi u Srbiji i nije nigdje išao do današnjega dana. On je inače 3 godine stariji od Veričinog današnjeg supruga Veljka sa kmojim je u braku posljednje 3 godine.