I u ovu novu radnu sedmicu ulazimo sa jako tužnim vijestima, koje nam dolaze iz Srbije. Vjerujemo kako ste svi do sada čuli da je jučer prijepodne preminuo legenda srpskog pozorišta i filma , Borsilav Komnenić u 64 godini života. Vodio je jako veliku bitku sa bolešću, proslavio se u hit seriji “Bolji život”. 

I tu nije kraj, kako je krenula nova godina, u posljednja 2 mjeseca, napustio nas je jako veliki broj poznatih osoba u cijeloj regiji, i jednostavno nema dana a da ne čujemo neku jako ružnu vijest. Đorđe balašević je posljednji velikan koji nas je napustio 19 februara, također u 64 godini života. 

On je osnovao veliki ansambl “Balkanika” koji se odmah probio na scenu, a sveje krenulo 1998 godine, a već 2 godine poslije je predstavljao sa njom i Srbiju na Eurosongu. U svojim mlađim danima je čak nastupa i za Tita, a vrlo dobro znamo koliko je težak Josip Broz bio na tim stvarima. Danica Krstić pjevačica Balkanike, kao i ostali umjetnici cijeli današnji dan putem svojih profila na drušđtvenim mrežama odaju počast za preminulog kompozitora. 

On je jako dugo vremena bio u braku sa suprugom Zlatom, koja je preminula prije 10 godina od moždanog udara. Sa njom ima i sina, o kojem nije baš puno govorio u javnosti. Sin Andrej je danas u video produkciji, i radi sa jako poznatim ljudima širom cijele regije. On od 2012 godine ima i svoju privatnu televiziju…