Dosta je pevača koji su nastali tokom bivše države Jugoslavije , ali je malo onih koji su uspeli da nastave , te se izgrade kao jedni od najboljih u današnje vreme . Jedna od onih kojima je to svakako pošlo za rukom je Lepa Brena , koja je u to vreme bila toliko poznata da je jedina punila fudbalske stadione.

Ni u današnje vreme nije ništa manje popularna , pa i pored činjenice da je već ušla u sedmu deceniju svog života , ona i dalje ima mnogo fanovva , te je poprilično aktivna. Udata je za popularnog tenisera Bobu Živojinovića , a priča se i kako je on ponajviše zaslužan za njenu prepoznatljivost. U braku sa Bobom je dobila i dva sina , dok je sa njima odrastao i Bobin sin iz prvog braka Filip , ali sa kojim ima odličan odnos . On je poznatiji kao suprug poznate špevačice Aleksandre Prijović , dok je drugi sin stefan se poprilično udaljio od porodice , pa se dosta piše i da njihovi odnosi nisu u najboljem redu. Kada je reč o najmlađem sinu Viktoru , on je često tema medija , a nedavno je prekinuo dugogodišnju vezu sa Sandrom , pa se zbog toga dosta nagađa koja je sada izabranica njegovog srca.

Svojom nedavnom objavom je zaintrigirao javnost , a reč je o fotografiji sa Sekom Aleksić , a koja je nastala na svadbi pozntog pevča Đanija , tačnije nnjegoovog sina. uz nju je Viktor napisao: Moja prva ljubav i tagovao Seku. Inače i sama pjevačica je u vrijeme kada je Viktor ima samo sedam godina otkrila u jednoj emisiji kako joj on šalje ljubavna pisma u kojima crta zeca, kučiće i srca i kako je on zaljubljen u nju a ona njega prosto obožava.