Mlada Britanka Izobel Morej je nedavno na društvenoj mreži Tik Toku podijelila svoje nemilo iskustvo iz djetinjstva kada joj je tadašnja simpatija uništila samopouzdanje ružnim i grubim riječima.

Ali, još jednom se pokazalo da je pravda spora, ali ipak dostižna, te je danas, sedam godina kasnije ova dama dobila priliku za osvetu.

Dakle, Izobel je kao 11. godišnjakinja drugu iz razreda otkrila da mu se dopada, “Izgledaš kao kit, ne želim da mi se više obraćaš”, bez imalo takta odgovorio joj je tada taj dječak.

Ali, danas, čak sedam godina kasnije, Izobel je ta koja je njega iskulirala i ignorisala poruku, dakle, on joj je na društvenoj mreži Instagram poslao privatnu poruku, ali je umjesto odgovora dobio samo tišinu i ništa više.

Inače u međuvremenu je ova plavuša postala nevjerovatno zgodna i atraktivna i izrasla je u jednu pravu ljepoticu. Ona je kuburila sa viškom kilograma sve do mjeseca marta prošle godine, kada se podvrgnula tzv dijeti 5:2 dijeti uz pomoć koje se vrlo brzo i lako stesala.

Ovo je mnogo popularno, a jednostavan metod ishrane koji podrazumijeva da pet dana unosite preporučenu dnevnu količinu hrane, tačnije oko dvije hiljade kalorija, dok je dva dana u sedmici potrebno preći na restriktivni režim. Dakle, ta dvadana je potrebno jesti namirnice u vrijednosti od svega 500 do 600 kalorija u toku jednog dana.

Ova dijeta je dala sjajne rezultate, a ona sada uživa u svojoj transformaciji i često dijeli snimke i fotografije na kojima pokazuje svoju novu figuru.

Ona je isto tako objasnila i kako se osjećala kada je vidjela da je nekadašnja simpatija sada ta koja nju želi.

“Nasmijalo me je što se javlja poslije toliko godina i što me sada želi. Mlađa ja bi bila ponosna na to što sam mu uzvratila ignoriranjem i istina, na trenutak me je obuzeo osjećaj sitničavosti, ali krug je time zatvoren, zbog njega sam se kao dijete tako loše osećala”, rekla je ona.