Vjerujemo da su svi muškarci potrčali da odmah kliknu na ovaj članak, jer ako se dobro sjećate prije 20 i nešto više godina Severinin vreli snimak sa jahte je definitivno oborio cijeli internet. To je bio samo početak prave navale “Ukradenih snimaka” na cijelom Balkanu, a može se reći i u cijelom svijetu. 

Ona je tih dana izašla u javnost sa pričom kako je odnijela kompjuter na servis i da joj je neko ukrao podatke sa hard diska, i tako je taj snimak dospio u javnost. Ona je to uradila svjesno, jer je njena karijera do tada bila osrednja, a poslije toga u samo par mjeseci Severina je doživjela pravu renesansu što se tiče njene karijere. U roku od samo par godina, izdala je jedan jako prodavan album, koji je otišao u skoro milion primjeraka. 

Jako brzo je osvojila i svoga prvoga Porina, a iduće godine je Hrvatsku već predstavljala na Eurosongu sa pjesmom “Moja štikla”. Nakon toga su joj se optvorila mnoga vrata uspjeha, a ušla je u sigurno top 10 izvođača u cijeloj regiji i saradnju sa mnogim poznatim izvođačima i tekstopiscima. Nakon toga se jako brzo udala za srpskog biznismena sa kojim je dobila sina, i onda nakon dvije godine se i razvela. Nije prošlo puno, udala se za Kebinog sina Igora Kojića. 

međutim, taj brak nije potrajao dugo, i već se uveliko priča o njihovom eventualnom razvodu. Dimitrije Popović njen jako dobar prijatelj i slikar nedavno je proslavio rođendan, a ona mu je sa slikom koja je u najmanju ruku neukusna čestitala rođendan. Ispod slike su odmah počeli sipati komentari na njen račun, kao i njenog vrelog snimka sa jahte sa hercegovačkim biznismenom. Ono što je čudno je to, da se Severina upustila u samu raspravu i krenula se pravdati kako je snimak stvarno ukraden.